Τα δικά σας #UrbanTales της εβδομάδας 5-11 Ιουνίου

Έχω κατενθουσιαστεί με τις συμμετοχές σας στον διαγωνισμό μας #UrbanTales! Gingerάκια από όλη την Ελλάδα (και όχι μόνο απ’ότι είδα), βγάλατε τις κάμερες, βάλατε τα δυνατά σας και φωτογραφίσατε όσα φάγατε και ήπιατε στην πόλη εν αναμονή των καλοκαιρινών διακοπών!

Κυριακή σήμερα λοιπόν και όπως σας είχα υποσχεθεί, δημοσιεύω τις 10 πιο αγαπημένες μου φωτογραφίες σας από την εβδομάδα που πέρασε. Μα δεν είναι όλες υπέροχες; Μία από αυτές μπορεί στο τέλος του μήνα να είναι η νικητήρια φωτογραφία και ο “ιδιοκτήτης” της θα κερδίσει ένα πάσο για την πισίνα του Hilton, ένα γεύμα στο Oasis Bar+Grill και την φανταστική πετσέτα Just Sun της Sun of a beach. 

Ο διαγωνισμός μας συνεχίζεται για όλον τον Ιούνιο, οπότε περιμένω ολοκαίνουριες φωτογραφίες στο Instagram και την ερχόμενη εβδομάδα και θα τα ξαναπούμε πάλι την επόμενη Κυριακή με 10 ακόμα αγαπημένες μου φωτογραφίες!

#LoveOnly,
Madame Giger

PS: Όλες οι λεπτομέρειες του διαγωνισμού, εδώ.

View this post on Instagram

Pancakes everyday 🍓

A post shared by Eirini (@irene.ky) on

View this post on Instagram

Γιατί το σημαντικό στη ζωή, είναι να μη δίνεις δικαιώματα. Αν δηλαδή, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, είχες ετοιμάσει αλμύρα pancakes με γαλοπούλα, τυράκι και τηγανιτα αυγά, δίνεις δικαίωμα να σου ζητήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο, γλυκα pancakes, με ginger, κανέλλα, κάρδαμο, σοκολάτα και φρέσκα φρούτα. Γι' αυτό ευχή και κατάρα σας δίνω: "Μη δίνετε δικαιώματα!!" 😇😇 #pancakes #sweet #chocolate #nutella #fruits #strawberries🍓 #brunch #breakfast #saturday #morning #weekend #lifokitchen #theeatersgr #saveur #f52 #f52grams #EatingAroundGr #foodporn #foodgasm #summer #athens #greece #ligouritses #giapantaxontroi #apricots #ginger #cardamon #cinnamon @madamegingercom #UrbanTales #MadameGingerCom

A post shared by floating_on_my_cloud (@floating_on_my_cloud) on

View this post on Instagram

Treat yourself right. #foreverFat 🍦🐷

A post shared by Έλεν 🌴 (@elen.maniatis) on

View this post on Instagram

#urbantales #madamegingercom @madamegingercom

A post shared by Christiana Alexopoulou (@christiana_alexopoulou) on

https://www.instagram.com/p/BVMybddhKqw/?taken-by=pepper.sugar_

View this post on Instagram

#gialiskari #neamakri

A post shared by anthi79 (@anthi79) on

https://www.instagram.com/p/BVHw0mhj3b1/?taken-by=nicolemtsp

#LoveOnly,
Madame Ginger

Θέλουμε την γνώμη σας!

Διάβασε επίσης

Designed by Michael Meimaroglou Creative Studio | Developed by